Contact us

Kontakt os

Sustainable Travel Group ApS

Flæsketorvet 68, 1.
1711 København V

+4528724088
ch@sustainabletravelgroup.com

CVR: 38792636

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
 

Holdet bag Sustainable
Travel Group

Christoffer Holmsteen

Stifter og direktør for Sustainable Travel Group, Christoffer Holmsteen, er godt i gang med passioneret at udforske verdens nationer, og har besøgt omtrent en tredjedel. Christoffer er drevet af en stor kærlighed og interesse for mennesker, samfund, kultur og natur, og har længe arbejdet på at dele denne passion med andre.

Rejs med Christoffer til New York, og udforsk krogene i hans gamle hjemby gennem ti år,  hvor han kørte både yellow cab og egen limousine samt Danmarks FN ambassadør. Eller tag med på safari på det afrikanske kontinent, som Christoffers hjerte banker for. Han kan også introducere dig til sambaens inciterende rytmer og de livsglade brasilianere i Rio og Salvador do Bahia, hvor musikken og dansen med rødder i Vestafrika gør, at man slet ikke kan stå stille. Hvis du mere er til en uge eller to i paradis, på en hvid palmestrand i Brasilien, Kenya eller den lille stillehavsnation Samoa, har Christoffer også masser af erfaring at dele ud af.

Læs mere her

Søren Bjelke

Med baggrund i sine studier på Københavns Universitet, kombineret med lange ophold og utallige rejser gennem tre årtier, er Søren Bjelke vores ekspert i Rusland (og de tidligere Sovjetrepublikker) samt Japan. Sprogkundskaberne gør, at Søren er den bedst tænkelige turleder og guide på disse fascinerende destinationer.

Søren har gennem årene ledet mere end 150 ture, for en bred vifte af danske rejsearrangører, i omkring 20 forskellige lande. Tag med ham til verdens ældste kontinuerligt buddhistiske nation Sri Lanka, lad ham guide dig gennem de frodige bjerge på en af verdens smukkeste togrejser, udforsk gamle kolonibyer sammen og læn dig tilbage på en af de utallige vidunderlige strande. Eller rejs på opdagelse med Søren langs Silkevejen, udforsk enestående Samarkand og rejs gennem nogle af verdens smukkeste og mennesketomme landskaber. Måske frister Cambodias Angkor Wats templer, Laos munkeklostre eller Vietnams Viet Cong tunneller, Halong Bugt og kridhvide strande mere, hvilket Søren også er mester i. På rejse med Søren er du i absolut kyndige hænder.

Som en tidligere gæst udtalte: “Rejseleder Søren Bjelke fortjener 10 ud af 10 stjerner!”

Læs mere om holdet her
Skriv til os

Ring til os